Middag bland kartonger

publicerat i blogg, foton;
Idag hängde jag med till Linköping, Elin och Jonatan flytta idag så har hjälpt till inte för att jag kan bära men ändå. Jag hjälpte iallafall till att packa in i skåp jag tycker att det var tillräckligt med hjälp, fan bättre än inget om ni frågar mig. Ne nu ska jag inte vara sån, vi åt McDonalds till middag och eftersom dom inte har något vardagsrumsbord so fick vi använda en kartong med det funkar ju det också! 
 
      
 

Life unexpected

publicerat i blogg, foton;
En Fråga jag har fått mycket sen jag brött benet är, hur många serier jag har sätt nu när jag har legat hemma men faktiskt har jag inte sätt så mycket. Jag har endast sett Life unexpected och den va på två säsonger men det var ändå grymt så det är lite tråkligt att den är slut nu om inte annat kommer jag sakna introt i serien för det var en fett skön låt. Men måste säga att två säsonger är skönt för då är det inte så jätte utdraget som allt annat. 
 
 

Dragon

publicerat i blogg, foton;
Igår stod det tom här vet faktiskt inte rikigt varför, jag satt inte så mycket vid datorn och sen gick dagen och sen var det lägg dags. Igår vaknade jag iallafall och bara kände att jag vill rita lite så det fick bli en lite drake han blev lite söt men jag skulle verklige kunna rita jätte fint och ha riktiga pennor och allt. Men jag skulle inte ha "tid/ork" att hålla på med detta. Men tror det skulle vara bra att kunna lite mer eftersom jag älskar att hålla på med naglar och tror det är en bra grund om man kan rita menmen det får kanske bli en annan gång i livet.