Lillördag

publicerat i
Tänkte bara snabbt slänga in ett inlägg innan jag somnar. Riktig bra dag måste jag säga! Började med jobb sen åkte jag hem till Frida och satt där och snacka skit ett tag sen plocka jag upp älskling och Daniel och vi drog ner till djulö och lekte som barn. Haha kanske va överdrivet men inte långt ifrån kul va det iallafall! Efter det drog vi och käka med några vänner till Morgan och nu är jag äntligen hemma. Händelse rik dag måste jag säga men nu är jag svin trött så måste sova godnatt. 

Påskmiddag

publicerat i blogg, foton;
Igår hade jag och min kära pojkvän bara en ta det lungt dag eftersom att det känns som att vi aldrig ses nu för tiden vi jobbar om varandral. Så vi låg och kollade film hela dagen sen åkte vi in till nybergs och käka och sen blev det jobb hela kvällen. Nu på morgon har jag jobbat lite eftersom Morgan ändå inte är hemma och om tre timmar ska jag åka in och jobba mer kulkul. vilken härlig påsk som består av jobb hela tiden om någon vill byta är det helt okej för mig! 
 
 

Påskägg a lá frozen

publicerat i blogg, foton;
Igår va jag hos min föräldrar, jag och mamma tog en lång promenad och sen satt vi ute i solen och fikade vilket var mycket trevligt. Jag fick även mitt påskägg en dag för tidigt men vi kommer inte ses så mycket i påsk eftersom vi båda två jobbar. Det som var det viktiga med det här inlägget var ser ni vad det är för påskägg? ni ser helt rätt det är frozen!?!? det är liksom världens bästa film och ingen kan älska olaf så mycket som jag gör!!