Presentkort

publicerat i blogg, foton;
Har glömt skriva att jag fick en jätte gullig present av min kusiner (fast det var min faster som fixa det). Hon har alltså varit inne på min blogg, hämtat bilderna och sen satt ihop som. Jag tyckte det var jätte gulligt istället för att ge presentkortet som det är
 
 
 

Me, myself and i

publicerat i blogg, foton, outfit & facelook;
Hallojsan! 
Jag har vekligen blivit värdelös på detta! Jag förstår inte alls vad som har hänt! Just nu sitter jag i min soffa och väntar på mamma som kommer vilken minut som helst. Vi ska äta subway och sen ska vi åka till Eskilstuna för att shoppa lite ser fram emot det sjukt mycket! Idag är jag för övrigt ledig men jag jobbar lördag och söndag. Nu har jag inte tid att skriva mer för jag måste öppna dörren åt mamma haha.
 
        
 

Midsommar

publicerat i blogg, foton;
Det är inte ofta jag uppdaterar här längre väldigt tråkigt för det är nu det händer som mest i mitt liv och det är då min dator krånglar allra mest! Jag tänkte bara göra en sammanfattning av hur helgen såg ut och vad jag gjorde på midsommar. Kan börja med att säga att denna helg har kännts otroligt lång dock tråkigt att den är slut nu men skönt att vara tillbaka på jobbet. Midsommar spenderades i Loftahammar med mina underbara vänner det var jätte tråkigt väder så man gick runt och var blött hela tiden vilket var väldigt tråkigt men vi hade trevligt ändå måste jag säga! 
igår var jag i stockholm och köpte soffa mycket underbart måste jag säga det börjar ta form i lägenheten så tänkte att ni snart skulle få se lite bilder jag har ett projekt kvar men det ska jag fixa nu i veckan hade jag tänk. Annars trivs jag bra i min lägenhet väldrigt trött idag ska jag ska gå och lägga mig nu så jag är lite piggare imorgon.