New York

publicerat i blogg, foton;
För er som inte vet har jag slutat på 7-eleven av några olika anledningar. Men iallafall som tack för hjälpen av mamma fick jag en NEW YORK resa!? Kan ni tänka er? Så vi va i new York 5 nätter vilket va så coolt vi såg inte jätte mycket för fokuset låg på shoppingen. Vi var bland annat i woodbury och shoppa. Vi gick i central park, åkte upp empire state building, såg madison square garden och även lite annat smått och gott. Vi hade en fantastisk resa med god mat och en hel del shopping och lite utflykter som sagt. 
 
 

En perfekt lördagskväll

publicerat i
Igår var en väldigt lyckad kväll, vi spelade kubb, grillade, bada jacuzzi och satt och bara snacka skit. En perfekt lördagskväll helt klart. Vi va inte hemma förrän halv två så vi vaknade nyss vilket var väldigt skönt. Vid halv fyra åker vi in till stan och då gör jag mitt sista pass på seven och sen drar jag till new York för tusende gången. 

lägenheter hit och dit

publicerat i
Den här veckan har vi varit på massa visningar och förhoppningsvis blir något snart vårat. Jag är så himla sugen på att ha något eget att bo i valla börjar bli lite jobbigt och tråkigt... Som tur är det bara två dagar kvar tills jag åker till new York underbart! Ikväll ska vi åka och bada bubbelpool, grilla och ha allmänt trevligt med några kompisar.