B-e-a-utiful

publicerat i outfit & facelook;
Idag började dagen som vanligt med sovmorgon till tio i tio. Sen på lunchen stog vi typ en halv timme i matkön för att få mat och kom försent till lektionen efter och när vi kommer dit fick vi böcker och sen fick vi sluta för vi hade två likadanna lektioner efter varandra så sluta kl ett istället för halv tre skönt. Fram till nu har jag settat vid datorn och sen har jag pluggat lite. Senare ska jag träffa min efter längtade frida forsberg suger att vi inte går på samma skola längre! bjuder på en facelook

smile

publicerat i blogg;
Idag åkte jag och familjen ner till norrköping för att köpa dusch dörrar till det nya badrummet som vi ska fixa nån gång haha. Sen fortsatte det hem till farmor och farfar för att gratta farmor så var bjudna på god mat och kladdkaka. Nu blir det no bara att ta det lugnt och lyssna på musik en stund och imorgon är det skola igen.

don´t tell me

publicerat i blogg;
Gjorde om lite på bloggen ska fixa headerna men orkar inte göra det nu. Ska kanske fixa lite andra små saker också men tar det när jag känner för det är inte på topp humör just nu...!