valborg

publicerat i outfit & facelook;
Nu är jag klar för att ta mig ner till majbrassan med sara hihi ska bli lite mysigt men vet inte om jag kommer orka stanna så länge inte riktigt min grej känner jag och jag tycker valborg är så himla överskattat. Men ni får ha en grym kväll!

utsikt

publicerat i foton;
Idag var jag riktigt värdelös på att blogga måste jag säga men jag har en anledning till det. Jag tog sovmorgon till halv elva och sen var jag ute och hjälpte till med poolen sen har jag snackat skype. När jag snackar i skype så glömmer jag bort att blogga jag vet inte varför men det blir bara blir så.

Give your heart a break

publicerat i shopping;
Nu är kl snart sju och jag ska snart äta men tänkte bara säga att jag hittad inte alls mycket saker när jag var på lager 157 eller på stan bara en tröja oh sport bh. Men det var en mysig att får göra lite saker med min lilla frida får ju nästan aldrig träffa henne längre tyvärr. Men när jag kom så platera jag om jordgubbarna och så sen drog jag till sara en stund måste ju säga att hon och gustav är så himla söta tillsammans. Ne nu måste jag ner och käka.