midsommar!

publicerat i shopping;
igår så gjorde jag massa saker hihi, först va jag på stan med frida och jag köpte en vit magtröja från hm och en tröja från byoung (bilden) sen träffa jag simon ett tag sen åkte ja och fixa lite saker sen kom frida till mig så va vi hos mig ett tag sen drog vi ut och träffa rasmus och erik och drog hem vid ett sen gick vi inte och la oss förrän vid tre och sov till elva idag riktigt skönt. och snart kommer sara hit och vi ska ta ett dopp i poolen får väll se hur kalt det är men igår var det 19... sen ikväll kommer frida igen och då ska vi grilla och ha det mysigt sen får vi se på kvällen vad vi gör, men ska försöka fota mycket!! ha en bra midsommar allesammans! :D

moppen

publicerat i blogg;
måst ju bara säga en sak. jag och pappa var uppe vid wegern för att beställe tid för stoffes körning och samtidigt fråga vi om inte moppen skulle lämnas i på servis. jodå den skulle ha varit inne efter att den hade gått 30mil och jag har kört ett år snart så kan ju säga att jag är långt över 30 mil (700 mil har jag kört) såååå den ska lämnas in på tisdag nästa vecka. liksom hur fan skulle jag veta det? aja nu är tid beställd och vi skulle fylla på med olja om ja skulle fortsätta köra fram till dess. vilket jag lätt ska!

tuna park

publicerat i shopping;
Hejsan hoppasan idag har jag vart i tuna park med mamma, nilla och bella riktigt trevligt hittade en heldel saker också. jag har inte så mycket mer att säga här är det jag köpte.