we own it

publicerat i blogg, foton;
Idag var det skönt att vakna upp i min egen säng dock väldigt tomt. Idag har jag träffat elin och vi var på stan och sen åkte vi hem till mig och fixade med vårat UF-företag som jag kommer skriva mer om lite senare men just nu har vi inte kommit så långt så orkar inte skriva om det. Nu är jag trött så jag funderar på att gå och lägga mig för imorgon kommer det bli en lång dag men kommer få mycket gjort. Godnatt allsammans! 
 

Tvångsavsluta program

publicerat i blogg, foton;
Jag blir helt galen på min dator ibland, nu blir det såhär hela tiden och oavsett om jag stänger ner alla program kommer den ändå upp. Jag fattar inte varför det inte blir så för andra utan just mig! En dag ska jag sätta mig och verkligen ränsa allt jag har på datorn. Det ligger säkert ett och annat som inte är nödvändigt. 
 
 

Hemmagjord pizza

publicerat i blogg;
Imorse tog jag lite sovmorgon vi gick trotts allt och la oss sent igår så kände att jag behövde sova ut lite. Har legat och läst hela morgonen mycket skönt älskar verkligen den bok när jag börjar läsa kan jag nästan inte sluta. Jaja igår åt vi iallafall hemmagjord pizza gott och mysigt när stormen va där ute. Får se om vi åker till Motala idag eller om jag blir på resande fot hela dagen imorgon, det blir som det blir.