Grattis Linus! ♥

publicerat i blogg, foton;
Idag fyller en av mina bästa vänner 21 år och tänkte bara skriva ett kort inlägg hur underbar denna människa är. Vi har haft våra up and downs så att säga men ändå är vi så sjukt bra vänner vi har kännt varandra i tre år och jag ångrar inte en sekund att jag lärde känna dig. Grattis Linus du betyder sjukt mycket för mig! ♥
 
 

Naglar med nitar på

publicerat i blogg, foton, nails;
Här är resultatet av mina naglar som jag målade/fixade i torsdags dom är faktiskt inte så jobbiga som man kan tro att dom är. Visst är dom högre än vad dom brukar va men det är nice hahah! 
 
 

Exakt tre månader sen

publicerat i blogg, foton;
Har kollat igenom mina album för att rensa bilder på datorn eftersom att jag funderar på att "blåsa ut" datorn eftersom den har blivit så seg. Men iallafall det var inte det jag skulle skriva utan det var att för exakt 3 månader sen så hade vi mösspåtaggning och sattan så glada vi var hela klassen. Det känns så sjukt att det är så länge sen, ännu bättre är att jag slipper gå tillbaka till skolan och hör min bror varje dag säga något om skolan och jag bara njuter inombors. Det är dock lite tråkigt att man inte träffar folk lika ofta och man har inte alls kontakt med lika många längre!