christoffer davidsson

publicerat i outfit & facelook;
äntligen har min kära lillebror fattat att han ska byta still så han var nere på stan förut idag och köpte lite nya kläder tex den här tröjan/skjortan.
ps. han älska mina muffins så han har ätit upp alla. kuuuuul! jag fick tre det känns bra!

så gör jag:

publicerat i nails;
har fått en förfrågan om jag kan göra en video på hur jag gör mina naglar. kan göra en nån dag men idag blir det i bilder egentligen gör jag inget spec jag målar på fri hand sen blir det som det blir. men nån gång så kan jag nog lägga ut en video det fanns inte något batteri kvar i kameran så kunder inte göra någon häller.
färgerna jag använde mig av.
först måla jag två gånger med blått...
...sen måla jag ett rosa streck....
...och så här vart det på alla naglar...
...sen tog jag den silvriga och gjorde prickar man måste inte vara så noggrann när man målar det rosa för man tänker ändå inte på det. ett enkelt sätt att måla naglarna och tar inte så lång tid.

sessan

publicerat i foton;
idag på hemkunskapen gjorde vi glass au fout hur gott som helst fick ett recept så nu kan jag göra det hemma hihi får se när det blir. tog kort men orkar inte lägga upp den för det tar lång tid. haha efter skolan skjutsa anna hem mig på cykel det gick bra trodde vi skulle ramla faktiskt men det gjorde vi inte när jag kom hem så gjorde jag choklad muffins och tog ut dom för fem min sen, så ska snart smacka dom. efter det blir det plugga och kanske ner på stan bjuder på b&j jag åt i helgen och en bild på sessan.