Exclusively

publicerat i blogg, foton;
Nu har jag varit och hämtat ut mitt paket asså jag är så glad! kan verkligen inte fatta det! Ni som inte kan gissa vad det är måste jag säga att jag är mycket besvikna på! 
 
 

Fredag

publicerat i blogg, outfit & facelook;
Fredag morgon och jag är glad, har fått sms från posten så ska åka och hämta ut det efter skolan. Nu sitter jag och pluggar lite börjar inte förrän halv 1 så har gått runt och pratat i telefon, målat naglarna, fixat mig och är nu redo för att åka till skolan. Elin kommer att hämta mig om en kvart så ska väll sluta skriva och packa väskan och gå ner och sätta på mig ytterkläderna så jag är klar när hon kommer. 
 
 

veterinären

publicerat i blogg;
Idag började dagen men att jag körde min älskade katt till veterinären där hon skulle vaccineras och opereras sedan bar det av till skolan. Sen slutade jag halv elva och då drog jag och Elin till duveholm och hämtade Linda sen åkte vi till maxi för att handla lite lunch. Efter det ringde veterinären vid halv tolv och sa att jag kunde hämta min älskling och hon mår inte alls bra så jag har suttit inne på badrumsgolvet i snart tre timmar (inte jätte bekvämt) men måste ändå hålla koll på henne så hon inte går någon stan eller snarare ramlar för hon kan inte gå för tillfällett.