Victoria's secret

publicerat i blogg, foton;
På flygplatsen påväg ner till Mallorca så va vi inne en sväng på victora's secret och därfrån fick jag med mig lite saker det var jätte billigt vilket var ännu roligare. Men det var även det ända jag köpte på den resan, det var inte alls någon bra shopping där vi var men det kanske var bra. 
 

50års fest

publicerat i blogg, foton;
Hallojsan! 
Här är det fullt ös, igår gick jag upp skapligt och där efter började vi lägga altan när klockan började närman sig tre la vi ner projektet och gick och fixa oss och därefter åkte vi på 50års fest i Nyköping vilket var mycket trevligt. Jag var nykter eftersom jag skulle köra men det var trevligt ändå blev mycket skratt. Det även några otroligt gulliga barn där det var en som somna i min famn fast hon var sex år asså dör så himla gulligt! Idag gick jag också upp skapligt lite senare än gårdagen men va inte hemma förrän halv två ungefär, sen idag har vi lagt altan hela dagen idag och vi har kommit rikigt långt nu. 
 
         
         

Torsdag

publicerat i blogg;
Idag har det varit en ganska lugn dag har inte gjort något speciellt jobbat lite på morgonen, kollar på paradise hotel och varit och handlat. Jag har varit så himla trött dom senaste dagarna fattar inte varför så det är skönt att bara ta det lugnt också. Snart ska jag kolla på lyxfällan och dricka te och sen ska jag väll försöka gå och lägga mig så jag är lite piggare imorgon.