En bild säger mer än tusen ord

publicerat i blogg, foton;
Det var ett tag sen nu, har varit mycket nu när skolan har börjat och orkar inte göra något hade jag fått hade jag legat i min säng hela dagarna och käkat glass. Men fattar att det inte funkar så, tyvärr. Nu är det typ bara 50 dagar kvar till studenten vilket ska bli så jävla skönt, men tänka på framtiden får mig bara att må ännu sämre. Jag ska försöka hålla bloggen lite mer uppdaterad och få tillbaka motivationen för allt i livet. Men bilderna får tala för vad som har hänt dom senaste dagarna. 
 
 

Remember sunday

publicerat i blogg, foton;
Hallojsan! Just nu ligger jag i Elins bäddsoffa kommer att sova här ikväll för er som inte fatta det, idag har jag så gott spenerat hela eftermiddagen här. Vi gjorde käka, kolla på film och käkade glass vilket var ganska skönt även fast jag är fett fest sugen men vafan det kommer fler kvällar. Nu ska vi nog försöka sova för jag börjar bli riktigt trött godnatt! 
 
 

Smyckeshållare

publicerat i blogg, foton;
Hela morgonen har jag stått och bakat, det var inte riktigt som planerat skulle baka chokladbollar men slutade med att jag gjorde skumbollar aldrig mer säger jag bara. Idag har jag desutom världens träningsvärk, har ont i varenda kroppsdel. Senare idag ska jag åka över till Elin för att vi ska fixa med gymnasiearbetet och jag hoppas det blir grymt. Sen håller mamma på med smörgåstårta så det ska jag hem och käka ikväll efter allt hårda arbete. 
 
Detta är ett litet projek jag har hållt på med på lovet, måste säga att jag blev rätt nöjd.