The Carrie Diaries

publicerat i blogg, foton;
Har börjat kolla på Carrie Diaries riktigt bra och det är verkligen så man får en känsla av att det där kunde ha varit Carrie när hon var litten. Har sätt dom tre avsnitten som ligger uten så nu måste jag vänta en vecka hela tiden precis som med pretty little liars det suger! Men serien är bra så den är ju värd att se. Vid sex nån gång kommer mina kusiner över bara för att träffas händer inte jätte ofta men vi ska iallafall äta semlor så jag längtar sjukt mycket haha. 
 

Svenska lektion

publicerat i blogg, foton;
Sitter nu i skolan vi ska snart kolla på film så här på morgon sjukt skönt! Sen slutar vi tidigt idag ååh älskar när slutet av veckan kommer för då slutar vi alltid tidigt. Ringde nyss till vårldcentralen eftersom jag börjat få ont i mitt knä och det var fan 2 månader sen jag slog i mitt knä blir så jävla trött, ska fan åka skidor på lördag. 
 
Vädret i romme på lördag! 

Pll

publicerat i
förut slapp vi våran special engelska så jag, Emilija och Elin satte oss och kolla pll på projektorn riktigt Nice. käkade även dena goda bakelsen riktigt skönt var det. Nu sitter jag på Friskis och pluggar för Emilija tränar men jag tänkte att jag träna både i måndags och igår så kör på torsdag istället!