fallen

publicerat i foton;
nu sitter jag och kollar på indiana jones och det är reklam och antagligen snart slut också då ska jag nog gå och lägga mig är ganska trött dagen idag har varit ass lång känns det som eftersom man ställer back klockan idag men ändå ganska imorgon blir det fortsätta med rummet kommer nog hålla på hela veckan så att det blir klart så jag slipper sova här nere!
google bild

spackling på gång

publicerat i blogg;
nu ska jag gå upp och spackla mitt rum jag undrar hur det kommer sluta hahaha! igår går vara jag kvar hos sara tills filmen var slut den var rätt så bra tycker jag :D (tre systrar och en mamma) nu måste jag gå upp för pappa ska visa mig hur man gör hihi jag hoppas det blir bra nu!

ja eller nej?

publicerat i foton;
så jag tror att blogg pausen slutar här. inte för att jag kommer att hinna blogga så mycket nu under veckan häller för jag kommer typ ha fult upp med att måla mitt rum så förhoppningsvis så kanske vi åker till ikea nästa helg men jag tror inte det för det är en heldel kvar att göras i rummen men jag tror att det kommer bli ass bra! längtar tills vi ska köpa möbler men har inte bestämt mig gör vilken säng jag ska ha!! inte kul! jag har hittat en 160 men jag tror att den kommer bli för stor. tänker inte skriva så mycket om veckan men har varit och kollat på en heldel konserter. om ett tag ska jag dra till sara vi ska nog kolla på något program som går på tv. bloggar nån annan dag.
nu vill jag att alla svarar ska jag köpa den här jackan?