animal

publicerat i blogg;
idag ska jag typ hjälpa till med maten, måla naglarna, fixa mig och sen efter maten så ska jag dra till simon och fira ny år hos han. kommer nog ta med min kamera men kommer nog inte ta så många kort men några blir det nog. en outift lägger jag nog ut innan jag åker till simon men nu ska jag inte skriva så mycket utan jag ska gå och fixa mig istället.

lalalalalala...

publicerat i shopping;
idag gick vi inte upp förrän halv ett men vi vakna typ vid elva haha sen vid två halv tre nån gång så skjutas vi hem simon och sen åkte jag, pappa och stoffe ner på stan och jag köpte ett par skor jag velat ha jätte länge så nu är dom köpte sen åkte vi till mixit där dom handlade raketer och jag handla ett silver hjärta haha. snart ska jag äta matpaj blää fast först ska jag försöka spela xbox får se hur det går... bjuder på en bild på mina nya skor.

XBOX 360

publicerat i foton;
idag efter en dag i norrköping kom vi hem med en ny tv, xbox 360, kinect och 6 spel ganska så nice så nu har vi prövat alla spel det var nog inget som var tråkigt förutom nått spel stoffe köpte haha. själv köpte jag en ny externhårddisk, två ringar och två t-shirtar. snart kommer simon hit och han sover nog kvar och imorgon blir dte nog spökbacken med sara om hon kan.