Fifty shades of grey

publicerat i blogg, videor;
För några dagar sedan lades trailern upp för femtio nyanser av honom upp och för er som följt min blogg sen tidigare vet om att jag har läst den boken och håller på att läser bok nummer två. Skådespelarna tycker jag är helt fel men det kanske bara är min åsikt. Jag tror nog att jag kommer gå på den på bio iallafall asså det känns som om jag måste se den för jag tycker boken var grymt bra tror dock det blir en annan sak på bio menmen. För er som inte har sett den måste ni se den.
  

Dumma mig

publicerat i blogg, foton;
Igår va det film kväll ute i forssjö tillsammans med Frida, hampus och Martin vi kollade på båda "dumma mig" filmerna Asså så sjukt bra kan inte fatta att jag inte sätt dom tidigare. Idag har jag typ bara tagit det lugnt vilket har varit väldigt skönt! Jag kollade nyss på ett avsnitt pll så är ner bäddad i min säng och ska snart sova vilket ska bli otroligt skönt! 
 
 

Gårdagen

publicerat i blogg, foton;
Igår började dagen med jobb (ovanligt? nej!) sen träffade jag Ein och Emma-Louise, vi åkte ner och la oss vid djulö och sola och bada vilket var väldigt trevligt. Efter det så åkte jag och Elin till mig och sen tog vi båten och la oss ute på sjön och läste vilket var sjukt mysigt.