Firar med en semla

publicerat i blogg;
Sjuk även idag, suger stenhårt låg hemma hela dagen har kollat miljoner avsnitt på hart of dixie det är så jävla bra, det bästa var att pappa kom hem med semla idag och mamma med godis. Nu på kvällen så har jag sätt bilder och videos från Avicii och blev så avundsjuk så jag ringde elin och vi bestämde oss för att åka och gissa vad vi ska åka på AVICII!?!? hur sjuk är det inte vi fick tag på biljetter dagen innan konserten kan inte fatta det, v har pratat länge om att vi ska åka men blev inget av det, men nu! jag är så glad typ hyper! 
 
 

Glass är en bra när man är sjuk

publicerat i blogg, foton;
Torsdag idag och den är snart vilket betyder att det snart är helg vilket känns helt fantastisk bra, det mindre bra är att jag har blivit förkyld. Jag trodde det skulle gå och träna bort men det gjorde det inte, så idag va jag trots allt i skolan men slutade vid två så det var ganska lugnt ändå men jag känner mig jätte hänig. Försökte fixa lite i mitt rum förrut men drog mig snart tillbaka till sängen. Ligger och kollar på hart of dixie och det kommer jag nog fortsätta med resten av kvällen och hoppas jag mår bättre imorgon. 
 
 

3 km

publicerat i blogg;
 
När jag flyttade bestämde jag och Elin att vi skulle börja träna och äta mer sunt. Jag tycker att det har gått sådär träningen är bättre än det jag äter, tränade i måndags och idag på håltimmen och mer kommer det bli den här veckan hoppas jag håller dock på att bli sjuk men det går nog över snart!