Mazda 3 Mps

publicerat i blogg, foton;
Jag förstår inte hur tiden kan gå så fort, det är redan en vecka sen jag blogga och det känns som typ igår men dagarna går så himla fort. Det har inte hänt jätte mycket i mitt liv sen sist. I fredags blev jag bilägar (kan ni förstår att JAG är bilägare???) Det kan jag inte änns själv fatta det känns så overkligt det måste ha varit det sjukaste jag gjort i mitt liv. När jag stod där och skulle betala och sätter i mitt kort i kortläsaren står det 77 000 kan ni fatta känslan? obeskrivlig. Ja nu undrar ni säkert vad det är för bil jag har köpt ju en MAZDA 3 MPS, vem trodde jag skulle bli mazda äger? Mycket på en gång. 
Sen på lördagen va vi ju såklart tvungna att inviga bilen så vi åkte till gustavsvik jag, Morgan, Anna, Stoffe, Robin och Daniel vilket var mycket trevligt. Det var många år sen jag va däroch sist jag va där så fick jag åka till akuten, ja jag har konstaterat att jag måste jag den person med mest otur. 
 
 

ett år sedan

publicerat i blogg, foton;
Idag är det exakt ett år sen som jag brött lårbenet det är helt sjukt tiden går så fort. Men det är fortfarande inte läkt, inom dom kommande veckorna ska jag in och rönka mitt ben för att sen om det blir omopperation eller om dom bara kommer låta det vara som det är. Vet faktiskt inte vilket av dom jag hoppas på varken det ena eller det andra faktiskt vill bara vara bra och kunna göra allt jag vill. 
 
 

Formen på ditt finger...

publicerat i blogg, foton;
... avgör din personlighet. Hittade denna bild här, lite läskigt för det stämde ganska bra in på mig. Jag har finger B,beskrivning hittar ni under.
 
  • Du är inte så bekväm i att starta saker, att ta första kontakten eller att närma dig andra människor.
  • Du är väldigt hängiven och trogen. När du blir kär i någon så lägger du all din tid på hen.
  • Djupt under ytan är du en väldigt känslig själ, även fast det inte alltid verkar så utåt. 
  • Andra människor har lätt att missförstå dig eller misstolka vem du är, då du ofta låtsas som att du inte vet saker för att skydda någon annan (och hens känslor).
  • Du är driven och hängiven dina uppgifter. När du väl har bestämt dig för något så kämpar du för det ända till slutet.
  • Du är väldigt rätt för att bli sårad. Det är vanligt att du låtsas som att du mår bra, fast du i själva verket kanske inte gör det.
  • Även när du känner dig riktigt obekväm i något så kan du hålla dig lugn, till skillnad från många omkring dig.