Gatebil

publicerat i blogg, foton;
Denna dag har varit väldigt annorlunda min vardag fast ändå inte. Klockan sju ringde klockan och jag vill lova att jag va väldigt trött då, men det va bara att kliva upp eftersom vi skulle va i mantorp klockan 9 och innan det hämta en släpkärra. Sen va vi där hela dagen och kolla på driftning väldigt roligt efter det åkte vi till pizzahut och käka mumsmus. Därefter hamnade vi på bilträffen i Linköping vi va dock inte kvar så länge för jag va så jävla trött somnade påvägen hem typ klockan 10 pinsamt! Men det var en väldigt lyckad dag med mycket bilar. 

Eskilstuna

publicerat i
Denna dag har spenderats i Eskilstuna med min mamma, vi fick inte med oss så mycket hem men lite blev det! Jag personligen tycker inte om tuna park tycker det saknas massa butiker men det kanske bara är jag. Men dom har mycket mat att välja på så det är alltid lika svårt att bestämma sig.

Kommer sakna dig!

publicerat i blogg, foton;
Kan inte fatta att denna underbara människa har lämnat mig igen! kan fan inte fatta att hon har åkt känns jätte konstigt. Hon va hemma i cirka 100dagar och nu är hon i Australien igen, men för hoppningvis kan jag åka ner och hälsa på henne om allt blir som jag vill. Bild från i helgen när vi festa och hade "avskedsfest". hoppas du får det bäst nu Frida!