Vintern är välkommen så fort jag har köpt en jacka!

publicerat i blogg, foton, inspiration;
Jag har länge tänkt att jag ska köpa en ny jacka men det går sådär faktiskt, jag trivs bra i jackan jag har nu men han är lite för kall. Inte nog med det, vill jag också köpa en ny skidjacka hahha jag kommer bli så pank den här vintern så det finns inte änns ord för det men det är det värt för jag älskar trottsallt vintern. Jag har kollat på hur många sidor som helst men ingen som jag blivit riktigt kär i. 
 

Kvällsmys

publicerat i blogg, foton;
Ännu en dag ledigt, ni anar inte hur skönt det är att vara ledig efter ha jobbat sju dagar i rad inte riktigt min grej. Det tråkigaste är att det är sämst arbetstider och även fast jag bara jobbar halvtid så känns det som om jag inte gör något annat. Så det ska vara skönt att vara långledig nu. Iallafall igår lagade vi en väldigt enkel middag men sjukt gott vi fick även sällskap av pakke efter det blev det paradise hotel. Idag tog jag sovmorgon vilket var sjukt skönt, vet inte riktigt vad jag ska göra idag men kollar nog på någon serie eller något! 
 
 

Två trötta töser

publicerat i blogg, foton;
Denna mogon har varit amazing trodde aldrig jag skulle somna om efter att ha gått upp med linus men det gjorde jag. Fick där efter sällskap av min nya bästa vän mössan hon kom och la sig hos mig så himla söt sen hängde hon med och käka frukost. Vet ni var hon är nu? joo hon ligger i mitt knä och sover igen asså ni anar inte hur söt denna hårboll är, helt kär!