if i meant to you wat you mean to me..

publicerat i blogg;
kan ju bara med att säga att idol börjar snart så det blir ett kort inlägg. skola som vanligt idag var hemma med lite böcker till Mathilda på lunchen. efter skolan satt jag typ och kolla på tv sen satt jag vid datorn och sen plugga jag lite, sen frö en liten stund sen var jag ute och åkte moppe med Anna hade lovat henne så det fick bli idag. nu börjar idol om fem min så ska dra bloggar mer imorgon puss hejs.

vill ha!

publicerat i shopping;
hur ska jag kunna välja en jacka när det finns så här många snygga?! ååh längtar som fan till vinter nu speciellt när man sitter och kollar på vinterkläder ingen kan längta mer än mig! har liksom väntat hela sommaren på att det ska bli vinter. Ge mig vinter nu!

29-09-2010

publicerat i blogg;
idag har jag åkt massa moppe :D först hämta jag matta sen drog vi till söder, sen skjutsa jag Wendela till hennes mormor och morfar där hon hade sin moppe sen drog vi tillbaka till söder sen åkte vi ner till duveholm sen hem fett kul! :D haha ja det är väll vad jag har gjort :P nu sitter jag och kollar på kläder fett kul bloggar mer senare :D