Vinterjackan på

publicerat i blogg, outfit & facelook;
Imorse såg det grått och tråkigt ute och när det ser ut så är det ofta kallt så jag tog på mig vinterjackan och halsduken. Vilket var väldigt varmt och skönt men kallt ute men jag förs inte. Nu har vi historia så jag ska inte
skriva mer så hejdå! 
 

Roar

publicerat i blogg, video/musik;
Härrom dagen hittade jag den här video på youtube tycket att den var lite cool så tänkte att ni med skulle få se den men har inte hunnit lägga upp den för jag har inte haft tid. Men nu så ska ni få se den.
  

Party all night

publicerat i blogg;
Såg att det var ett tag sen jag bloggade så tänkte att jag skulle passa på att skriva ett s och så. Sen på kvällen kom mina vänner och sedan vart det utgång, idag har jag gjort lite allt nabbt inlägg såhär på kvällsningen. Igår satt jag typ inget vid datorn vilket förklarade varför jag inte skrev något igår. Jag gick upp skapligt tidigt och sen bar det av mot affären för att handla mat till kvällen. Sen stod jag typ och laga mat ett tag för vi gjorde lunch möjligt, tagit en promenad, städat, umgåtts med mina vänner och lite så. Men ska jag inte skriva mer nu så Hej så läng!