Skogsvandring

publicerat i blogg, foton;
I söndags va jag ledig tänkte jag säga men det va inte sanningen utan jag jobbade kväll då och på måndag va jag ledig vilket var mycket skönt efter ha jobbat hela förra veckan. Jag och min älskade pojkvän passade då på att leta gran hemma hos mamma och pappa men vi hitta ingen som föll mig i smaken. Så vi bestämde oss för att köpa en vilket var det bästa köp jag gjort på länge Asså det är första gången jag har fått ha en riktig gran livet i egenn bostad. Så nu är den pyntad och lysser upp hela lägenheten och jag bara älskar den kan gå flera gånger och känner hur mycket kärlek det finns till den! 

Förkyld

publicerat i blogg, foton;
Inte hänt så mycket här dom senaste dagarna men har jobbat och är sjuk så orkar inte göra så mycket. Hatar att vara förkyld mitt immunförsvar är inte det bästa dels för benet om aldrig läker utan bara blir sämre och troligtvis för att jag hoppa in och jobba på sjukhuset. Men förhoppningsvis mår jag bättre snart eller åtminstone blir av med bihåleinflammationen det skulle vara en bra början tänker jag! 

konståkning

publicerat i blogg, foton;
Tjoho tisdag idag och klockan är nio. Jag ligger i soffan och kollar på gårdagens paradise hotell känner mig faktiskt lite snuvig också inte roligt! Idag hoppade jag in och jobba på mitt gamla jobb och tjäna lite extra pengar. Igår va jag ledig och då va vi och kolla på Alice och Ellen som hade konståkningsjulshow jätte duktiga va dom och jätte roligt att kolla på tycker det är så sjukt att man änns kan göra så. Imorgon jobbar jag 5dagar till så blir nog inte jätte mycket bloggande men gör mitt bästa som vanligt!