technologic

publicerat i blogg;
skoldagen idag var skapligt lång! desutom försov jag mig för klockan ringde inte. men jag är ändå jätte trött och det blir inte bättre av att sitta och skriva en fördjupning till no:n om stress som är till imorgon så jag ska göra klart den så jag slipper fortsätta imorgon sen ska jag försöka hinna jobba lite med några no frågor men bara om jag orkar. nu ska jag forstätt så jag blir klar! he det bra.

inlägg

publicerat i blogg;
har varit klar för att gå och lägga mig i över en timme men ja har inte orkat hihi. första skoldagen check har även varit duktig att träna idag också, börja känna att det ger resultat (HAHA!). va bara tvungen. ne då, för det mesta har jag chillat idag ända läxan jag gjort idag är franskan fett tråååkigt! ne palla skriva mer nu godnatt med er!

det är inte så mycket text som det ser ut som!

publicerat i foton;
hejhej alla! det här lovet har varit riktigt bra har varit med mycket trvligt folk och tyvärr är det bara en dag kvar hatar och den kommer nog gå ut på att plugga jippi! har inte bloggat något dom senaset dagarna men har varit ganska upptaggen och har inte orkat. men jag har haft besök här av några trevliga familjer, varit och fira påsk hos farmor och farfar, fira påsk med stefan, varit med simon, frida, en, anton, sara (wendela och matilda) under dom senaste dagarna alla samtidigt men aa ni fattar. om ni undrar varför matilda och wendela står i parantes är det för att jag åkte bara moppe med dom haha.
idag var jag och frida i forssjö riktigt kul var det! först krocket, en vann men det kan man diskutera.. haha sen körde vi kubb och jag och frida vann båda gångerna sen körde vi fifa måste säga att jag och frida var fan gryma till skillnad mot föra gången sen drog vi till skolan och körde vi lite fotboll! sen träffa jag sara en stund idag med. och sen har jag kollat på körslaget riktigt synd att katrineholm inte vann! men annars har det varit en grym dag eller grym vecka överhuvudtaget. tack människor!
måste bara säga att jag fick tre likadana påsk ägg och det är nästan bara äkligt godis i dom riktigt besviken! :/
men fick lite pengar och det skaddar ju alldrig!