Storhandlat med Frida

publicerat i blogg;
Nu har jag och Frida varit nere på stan en stund, hämtat ut mitt körkort, varit på Maxi, Willys och öb och ändå glömde vi några saker. Snart kommer hon tillbaka och då ska vi baka lite tills imorgon och fixa lite och sen får vi väll se vad som händer. Nu ska jag inte skriva så mycket mer har andra saker för mig. 
 

Massa brev

publicerat i blogg, foton;
Nu känner jag att jag börjar bli mer och mer vuxen. Får post i mitt namn hela tiden igår fick jag tre och idag fick jag fyra yey älskar brev och specielt när det står mitt namn på det. Ett av breven innehöll ett papper där det stod att jag kunde hämta ut mitt körkort ännu mer YEY! Nu ska jag ner och fixa lite till och sen ner på stan för att träffa frida och fixa lite. 
 

Roadtrip

publicerat i blogg, foton;
Igår vart en lång dag direkt efter skolan så skjutsa jag runt på lite folk och sen bestämde vi oss för att dra en roadtrip till norrköping så åkte dit och käka och kolla lite på ingelsta. Efter det så åkte vi hem så körde jag hem alla och drog vi ute med longboars och bara en timme senare satt jag i bilen och körde ut till högsjö med några stopp på vägen. Va hemma vid 12 sen, så imorse gick jag upp och dusch på morgonen och sen skjutsa jag min bror till skolan sen åkte jag dit för att vara där på ett möte i 10min men satt i skolan i en timme iallafall för det kändes så himla ovärt att änns åka till skolan. Nu ska jag inte skriva så mycket mer för nu ska jag städa hela huset och tvätta lite. Nu är man vuxen då är det lika bra att börja bete sig som en.