Ny design

publicerat i blogg, foton;
Har fixat lite på bloggen nu men det går inte alls som jag vill men får se om jag forsätter typ mer imorgon eller så dock jobbar jag så vi får väll se när jag slutar och om jag hinne fixa något på den. Så här får den iallafall se ut ett tag framöver. 
 
 

Coming Home

publicerat i blogg;
Kom nyss hem från Linköping åkte dit vid 6 nån gång och senare på kvällen drog vi ut på krogen asså det är fan så jävla orättvist att dom har tusen gånger roligare klubbar än vad vi har. Resten av dagen hade jag tänkt plugga lite och jobba lite på en ny blogg design som förhoppningsviss kommer upp senare under dagen. 
 
 

Örebro

publicerat i blogg, foton;
Igår åkte jag och Elin till Örebro efter skolan för vi slutade mycket tidigare än alla andra så innan dom andra änns hade slutat stog vi i örebro och pröva kläder. Hittade rätt mycket saker och billigt vart det verklige inte men ni får se sakerna senare för jag har inte hunnit tagit kort än. Inte nog med att vi slutade tidigare än alla andra igår så har vi sovmorgon till 12.30 klagar ju verkligen inte. Men nu ska jag ner och duscha så ska försöka lägga upp bilder på det jag köpte sen!