just a dream

publicerat i nails;
Äntligen fick jag naglarna målade trodde aldrig att jag skulle orka göra det idag. Men det innan blev så fult och jag ville pröva mina (fimosar). det vart rätt så cool men kommer ta dö på mina naglar det här kommer bara vara jobbigt när dom sticker ut. Menmen vänjer men förhopningsvis snart, ni ska få hur det blev såkart!!
Nu ska jag städa mitt rum för imorgon kommer det folk från göteborg och sover här några nätter. och på dan ska jag och frida kanske ta moppen till malmamarknaden, hm vi får se hur det går...! Får se om jag slänger in ett inlägg lite senare.

hawaii five-0

publicerat i blogg;
Idag var det en chill dag. börja med att jag åkte till tippen med pappa, dadat, städat pappas garage (inte hela!), spelat kort och kollat på hawaii five-0 en bra serie. Målade inte naglarna idag men gör troligtvis det imorgon. Får se hur jag sover i natt sov som en kratta igår har typ gjort illa örat så kan bara sova på en sida... aja godnatt!

nagel dekoration

publicerat i nails;

Glömde säga fick hem mitt paket idag också! Fett kul blir att fixa mina naglar imorgon jippi dom vart ju lite förstörda efter idag…