Party

publicerat i blogg, foton;
Nu va det längesen jag blogga, har inte fått in det på någon rutin (skyller på det!). Just nu är jag nyduschad efter träning känns sjukt skönt har tränat tre dagar den här veckan ganska stolt över mig själv måste jag säga. Något jag lyckades med när jag flyttade hemifrån, annars i mitt liv händer inte så mycket jag jobbar för det mesta så hinner inte gör så mycket vilket är lite små tråkigt menmen snart byter jag tider igen det ska bli skönt. Har inte tagit så många bilder så tänkte ni skulle få en på mig och hanna i lördags.
 
      
      

Fredagskebab

publicerat i blogg, foton;
Igår va jag på middagsdate med denna snygging. Det va jätte mysigt vi åt på stadsparken, det va till om med live musik. Det var synd att det va lite små burrigt ute annars kunde man ha suttit ute länge. Vi gick iallafall hem till mig efter och lite senare kom Hanna också mysigt! Idag är det lördag vilket är väldigt skönt funderar på att gå och köpa lite godis och bara ligga död i soffan hela dagen, sen på eftermiddagen åka och träna och därefter lite Festligheter!
 
 

Äntligen helg!

publicerat i blogg, foton;
Rubriken talar för hur jag känner just nu! Detta firar vi med lite Ahlgrensbilar i mina Ahlgrensbilskålar och snart blir det kebabtallrik med Sofia perfekt fredag.