Grillning i skogen!

publicerat i blogg, foton;

Hallå allesammans nu sitter jag i Patricks säng igen medan han spelar minecraft snart ska vi förhoppningsvis kolla taken 2! så mycket som jag har längtat efter att få se den! Idag fick han och hans kompisar försig att vi skulle ut i skogen och grilla nog med att dom inte fick skiten att brinna var det kallt och jag hade ett par blötta skor när vi kom tillbaka.  

 

Lite svårigheter till Alingsås

publicerat i blogg, foton;

Fyfan den här dagen har varit hel galen! vet inte vart jag ska börja haha, som ni vet skulle jag till Alingsås med tåget som gick 14.06 och jag var där tio i och tänkte det är ju lugnt! Men nej då är tåget försenat så det gick inte förrän 14.24 så fick sitta där en halvtimme och frysa. Sen satt jag på tåget och kom fan inte av i Alingsås helt sjuk det är en historia i sig! Iallafall fick åka med till Göteborg och ta tåget tillbaka till Alingsås va så jävla rädd att jag skulle missa att hoppa av igen. Haha sjuk dag men iallafall så sitter jag i Patricks säng och tjockar hans godis bara för att han satte sig och spela minecraft!  

 

 

Mot Alingsås!

publicerat i blogg, outfit & facelook;

Godmorgon allesammans! 

Nu ska jag packa det sista innan jag ska åka till Alingsås hihi så himla kul! Kommer att stanna där i fyra dagar vilket betyder att det kommer bli himla dåligt med uppdateringar. Men har ju med datorn så får väl se om jag kanske lägger upp något intressant! Men nu ska jag packa vidare för måste snart röra mig mot stationen.