bilder från sälen

publicerat i blogg;
här kommer bilder från sälen som jag lova jag tror inte jag lägger upp alla men några lägger jag upp :)
jag har fler bilder men jag orkar inte lägga ut dom det här var iallafall några och den sista bilden är på min nya hjälm :)

legend of the seeker

publicerat i blogg;
nu är jag äntligen hemma och det har vart helt okej men jag ville ju så klart hem jag pallade inte vara kvar där det vart lite jobbigt med familjen i en vecka så vi åkte halv dag idag sen åkte vi hem. jag har inte tagit så många bilder men dom jag tog lägger jag ut imorgon, sen har jag köpt en ny hjälm äntligen får man ju säga. nyss kollade jag på legend of the seeker och åt pommes talrik, jag bara älskar legend of the seeker det som är synd är att det bara går en gång o vecka på fredagar men  det är helt okej jag har inte missat ett ändå avsnitt :D nu ska jag spela lite på facebook sen ska jag sova men jag kommer nog vara uppe sent ikväll men ändå bloggar mer imorgon.

lov :)

publicerat i blogg;
nu har jag typ packat klart ska plugga lite sen efter fem ska vi hämta våran gitarr vi var och lämna in den efter att jag sluta skolan så jag fick skjuts hem och till skolan för jag åkte med sofia hehe skills. imorgon åker vi kommer kanske ta med min dator men jag vet ej för det finns inget Internet men då kopplar jag in mobilen i datorn så att jag får internet. men jag är osäker jag tar iallafall med mig kameran så jag kommer ta mycket kort. vi ska ju till fyra olika ställen men jag kommer inte ihåg vad alla heter haha. idag kom våra saker jag och mamma hade beställt jag beställde det som är på bilden. ikväll kl halv sju ska vi hem till nilla och äta så om jag ska hinna spela lite gitarren måste jag börja plugga nu men jag skriver kanske imorgon innan jag åker eller ikväll men tar jag inte med datorn får alla ha ett bra lov och ni kan nå mig på 0765977616 :) bloggar snart igen