Sovdags typ nu

publicerat i blogg, foton;
Yuhu!
Nu sitter jag i Linköping åkte ner hit efter jobbet idag så kan säga att jag är riktigt trött det tar på krafterna att gå upp klockan 5 på morgon. Men för hoppningsvis ska vi/ jag gå och lägga mig snart för jag har varit trött hela dagen känns det som. Något som är ännu sjukare är att det är nyår imorgon och vi bestämde inte vad vi skulle göra förrän igår så har lite panik över vad jag ska ha på mig men vi skulle åka in och kolla lite i affärerna imorgon, har ju visserligen kläder att ha på mig men känns inte helt bra det blir som det blir helt enkelt.
 
har inga bilder på denna dator så hittade denna på Linus skrivbord.

Lekfull dag

publicerat i blogg, foton;
Denna dag har jag spenderat med Linus han kom igår morse och den dagen spenderades i Örebro med lite shopping hittade typ ingenting. Idag så har vi varit ute i snön och "lekt" haha ne men det har frysigt på isen så vi var ute och åkte på den och fick lite frisk luft vilket var helt underbart finns inget bättre än att vara ute när det är sol och snö. Men hade tänkt sova snart för imorgon ska jag jobba. 
 
 
 
 

Julkalendern

publicerat i blogg, foton;
Är det någon som har följt julkalendern och tyckt att den varit bra? inte nog med att vi inte har fått någon snö så är dom utomlands vilket inte skapar någon julkänsla. Enligt min smak så var den inte bra, asså allt var så fel, den var förutsägbar, dåliga skådispelare fan jag är så positiv märker jag. Nej helt klart inget för mig men kollade ändå alla avsnitt smart som man är...